Hvad er en mand? Det giver de to karismatiske mænd Kurt Thyboe og Jesper ‘Jokeren’ Dahl deres bud på i bogen “Damer, Drugs & Dæmoner”.

"Damer, Drugs & Dæmoner - Thyboe og Jokeren om livet som mand" af Jonas Nyrup, er udkommet på Turbine Forlaget.

“Damer, Drugs & Dæmoner – Thyboe og Jokeren om livet som mand” af Jonas Nyrup, er udkommet på Turbine Forlaget.


De to originaler med hver sit voldsomme liv på kanten mødes i samtale om damer, drugs og dæmoner – og alt det andet, livet som mand er bygget på. Kurt Thyboe kommer med det lange, levede livs perspektiv, mens Jokeren står midt i et hæsblæsende, hurtigt liv og skal genopfinde sig selv. Og måske blive klogere på meningen med det og alle de damer, der følger med.

Mødet mellem de to mænd har resulteret i en samtalebog som ingen anden. Ærligheden er rå. De to mænds historier og erfaringer er vilde – til tider ekstreme – og inde bag det buldrende vanvid af livshændelser, tragedier, gigantiske successer, lykke og skæve fortællinger ligger en fascinerende, lun livsklogskab og slagkraftige meninger, der giver et los i røven til den nypuritanisme og den feminisme, der i disse år synes at være stukket helt af.

Bag bogen står forfatter og journalist Jonas Nyrup, der tidligere har skrevet bøger om og med Brian Holm, Michael Laudrup, danske hooligans, Se og Hør-skandalen og flere andre bøger.

– Kurt og Jesper har tilsammen en livsindsigt, erfaring og vilde historier som få andre. Det har været en kæmpe fornøjelse og ære at få lov at være fluen på væggen og gengive deres vilde samtaler, som vel nærmest er endt som et eksperiment i ærlighed, fortæller Jonas Nyrup, der til bogen satte Kurt Thyboe og Jokeren sammen flere gange; først i København og senere i Barcelona, hvor Kurt Thyboe i dag bor, så de kunne besøge hinandens virkeligheder, og den unge undervejs lære af den gamle og ikke mindst omvendt.

“Damer, Drugs & Dæmoner – Thyboe og Jokeren om livet som mand” er udkommet på Turbine forlaget.