Nutella Calzone... Nok ikke en del af kostplanen for folk på slankekur. PRfoto.

Nutella Calzone… Nok ikke en del af kostplanen for folk på slankekur. PRfoto.

Den indgår på ingen måde i madpyramiden og den er nok heller ikke førstevalget når diætisterne skal sammensætte en kostplan. Men for alle os, som bare er sultne for sjov – så kan det måske godt blive til et bekendtskab med den nye pizza fra Domino’s Pizza.

Den kendte fastfood-kæde har netop lanceret en utraditionel pizza. Den består nemlig af Nutella og har chokolade drys på toppen. Det er en calzone pizza – altså en foldet pizza og fyldet består af den lækre pålægscreme Nutella og på toppen drysses der chokolade fra Odense Chokolade.

Forbruger ønske
Det er ikke længe siden at Domino’s Pizza lancerede en mexicansk pizza med friske taco chips. Det var anderledes og blev taget rigtig godt imod.

– Vi blev meget overrasket over, hvor godt der blevet taget imod vores nytænkende Taco Treasure pizza. Derfor besluttede vi os for at lave en helt ny slags pizza. Vi lavede en kundeundersøgelse, og fandt ud af, at det denne gang skulle være noget til den søde tand, så hvad var mere naturligt end det bedste fra to verdener – 100% frisk dej og 100% Nutellafyld’, siger marketingsansvarlig hos Domino’s Pizza Casper Blom.