Det behøver bestemt ikke at være kedeligt, når man skal på kursus som journalist. Hvad med f.eks. en omgang massage med “happy ending?”.

 

Modelfoto. Image courtesy of Stockimages at FreeDigitalPhotos.net

Modelfoto. Image courtesy of Stockimages at FreeDigitalPhotos.net

En gruppe på 16 journalister fra bl.a. DR, Jyllands-Posten og BT var i november sidste år på efteruddannelse i Indonesien. Hvad det præcis var de 16 journalister skulle lære på deres kursus i østen ved vi ikke, men et af programpunkterne var i hvertfald mere hygge end læring:

Ifølge journalisternes eget fagblad “Journalisten”, så var første punkt på kursusprogrammet en omgang massage – af den mere frække slags.

For de mandlige kursusdeltageres vedkommende foregik massagen på et spa-sted, som osede af, at der var mere end blot en løsnende skuldermassage i vente.

Massøserne var letpåklædte kvinder og det mørke rum var, ifølge en af deltagerne, oplyst af neonlamper, ligesom der var en scene med stripperstænger fra gulv til loft.

Og efterhånden som massagen skred afsted, kom massøsen med tilbud om special service og happy ending.

Ifølge fagbladet “Journalisten” takkede de deltagende journalister dog “nej” til tilbuddet. Flere har klaget til Danmarks Medie- og Journalisthøjskoles Update, der udbyder kurserne.

På Luderbar i Moskva
Det er ikke første gang, at et kursus for journalister har lumre undertoner i programmet.

For et par år siden skulle en række journalister deltage i et kursus om “Ruslands energipolitik” og det skulle foregå i Ruslands hovedstad Moskva og her blev det foreslået, at man kunne tilbringe aftenen på baren “Night Flight”. Ifølge Fagbladet Journalisten stod der i kurusprogrammet, at der var “mange studiner på bijob”. En søgning på internettet giver hurtigt et hint om hvad “studiner på bijob” kan være. Bl.a. fremgår det af den anerkendte rejseside, Tripadvisor.com, at der er prostituerede i natklubben.

Forslaget om at besøge “Night Flight” førte også til klager til Danmarks Medie- og Journalisthøjskoles Update.

 

Kilde: Journalisten.dk